Ierse luisteravond bij Jeu de Boer 

Na het succes van de 10e editie van de Ierse avond in Pleyn ’68 op 14 maart jl, hebben Blue Monday en Grieshog besloten om dit nog eens dunnetjes over te doen. Dit zal gaan gebeuren op vrijdag 17 april a.s. bij Jeu de Boer in Hazerswoude.

Negen enthousiaste muzikanten uit Rijnwoude en omgeving komen samen om een wisselend repertoire te verzorgen, van prachtige ballades, opzwepende ‘jigs’ tot de echte Ierse meezingers. In wisselende samenstelling willen zij u een gezellige en bewogen avond bezorgen. Zij voeren u mee door het prachtige Ierse landschap, vertellen u zingend wat over de Ierse geschiedenis en laten u genieten van de mooie Ierse melodieën.

Heeft u ons gemist in Pleyn ’68 of juist van ons genoten en wilt u ons nogmaals zien optreden in akoestische setting? Of bent u enthousiast geworden van verhalen van bezoekers of bovenstaande beschrijving? Kom dan op vrijdag 17 april naar de prachtige locatie van Jeu de Boer op Galgweg 5 in Hazerswoude. Zaal gaat open om 20.00, concert begint stipt om 20.30 dus wees op tijd! Parkeergelegenheid aanwezig. Graag tot ziens op de 17e!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.