Irish Night

Zaterdag 28 januari houden we samen met Grieshog alweer voor de zevende keer een “Irish Night” in Pleyn 68, Groenendijk, Hazerswoude-Rijndijk. Deze keer worden we in onze act bijgestaan door “friends” Roland, Joost en Jan (zie ook de Friends-pagina). Annemarie, Helena en Dorine van dansgroep Kyra zullen hun beste beentje voor zetten en een demonstratie geven van de Ierse traditionele danskunst.

Toegang gratis!

Zaal open 20.30 uur, aanvang programma 21.00 uur

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

5 reacties op Irish Night

 1. Bas van der Does schreef:

  Heel mooie avond met een bijzondere sfeer en een mooi decor!

  • Milton schreef:

   a nice blessing, idneed! i like your blog, very interesting!!! i hope to drop by again to read some more. i’ve linked your blog to mine so you’ll just be a click away, hope it’s okay with you. if not, pls. let me know & i’ll take it off, my apologies, then!

 2. blue monday schreef:

  Dank je wel Bas, wij vonden het ook een geweldige avond!

 3. Judy schreef:

  This is cool!

 4. Sabrina schreef:

  Journey?My grandfather was born in Cork Ireland. He came to this cntuory when he was a teenager, in the early 1900s. He lived most of the rest of his life in LaGrange, Georgia. And now I guess he’s in heaven, which is the end of his journey.If the Irish green were money, they’d be the richest folks alive. But then the Irish green is worth more than money, isn’t it?Thanks for your green blog posts.

Reacties zijn gesloten.