Nieuwe CD Blue Monday

Een lichtpuntje in deze crisis: op 17 mei 2020 wordt de tweede cd van Blue Monday gelanceerd!

Er was een aantal redenen om aan een nieuwe CD te gaan werken. Onze eerste cd ‘Take your Time’ is inmiddels alweer bijna 20 jaar oud en omdat we in een wat andere samenstelling spelen is het band-geluid van Blue Monday ook wat veranderd. De belangrijkste trigger om een nieuw CD-project in te stappen waren echter de huiskamerconcerten die Blue Monday in 2016 gaf vanwege haar 25-jarig bestaan. Bij alle bandleden thuis werden ter ere van dat jubileum Blue-Monday-optredens verzorgd. Tijdens deze huiskamer-tournee ontdekten we dat de nummers die wij graag zingen en spelen heel goed tot hun recht komen in wat meer intieme setting. Daarmee ontstond het idee om deze mooie luisternummers op CD te zetten zodat meer mensen er, in de eigen huiskamer, van zouden kunnen genieten. 


Hiermee stapten we in een project dat iets complexer en langduriger werd dan we van te voren hadden ingeschat. Want hoe kies je nou welke nummers er op de CD komen, als je repertoire tientallen prachtige songs en tunes bevat? Ondertussen vonden op het persoonlijke vlak zware ontwikkelingen plaats. Jans vrouw Clasien werd ernstig en langdurig ziek en Hans moest vanwege gezondheidsredenen de band verlaten. Al met al werd het een krachttoer om het voor elkaar te krijgen.


Maar het is ons gelukt: de nummers zijn opgenomen, de CD wordt geperst, het boekje wordt gedrukt, en met trots gaan we op 17 mei het eindresultaat presenteren. Hoe we dat gaan doen maken we in volgende berichten bekend.

Houd je mail in de gaten!

Blue Monday

Nelis, Kees, Jan en Maaike

PS, mocht je onverhoopt geen behoefte hebben aan mail van Blue Monday, reply dan op dit bericht zodat we je uit de mailing-lijst kunnen halen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.