Ierse avond in Pleyn 68

Pleyn 68

Dit jaar wordt voor de elfde keer, op zaterdagavond 19 maart, een Ierse avond in Pleyn 68 georganiseerd. Vanaf de allereerste keer zijn de in Hazerswoude, Zoeterwoude en omstreken wereldberoemde Ierse folk bands Grieshog en Blue Monday betrokken bij dit gezellige gebeuren.

Grieshog

Met Tansja Körmeling, Bert van Kapel, Hedwig Roest, Anne-Marie Wesselingh en Sofie de Groot als Grieshog. Blue Monday met Nelis van der Krogt, Kees Jansen, Jan Kromhout en Maaike de Waal.

Logo blue monday

Het podium wordt ingericht als een gezellige Ierse pub. Deze gezelligheid straalt automatisch uit op het publiek. Het publiek mag uit volle borst meezingen en meeklappen met de pub songs. Voordat het zover is, worden er eerst  nog prachtige Ierse ballades  gespeeld en gezongen die het publiek zeker zullen ontroeren. Kortom Ierse sferen op zijn best.

De zaal gaat open om 20.30uur. De bands spelen afwisselend vanaf 21.00uur. De entree is gratis er staat wel een fooienpot.

Be there!  Pleyn 68, Rijndijk 92, Hazerswoude-Rijndijk.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.