Blue Monday

De mensen die hier nooit last van hebben, kunnen gerust stoppen met lezen, maar wij maken ons de laatste tijd best vaak zorgen. Om de wereld, om de staatsschuld, om de doden van de coronacrisis. Komende maandag is het Blue Monday, de somberste dag van het jaar, maar momenteel lijkt heel 2021 wel een zwart gat te worden.

Er zijn veel mensen die het lastig vinden om de moed erin te houden.
Zeker nu de lockdown net weer met drie weken verlengd is. Mensen zijn moe, gedesillusioneerd, het vaccineren duurt nog lang en de thuiswerkers met kinderen kruipen weer van ellende tegen de muren op, met schoolwerk én hun eigen werk weer in grote hopen op de keukentafel.

Gelukkig is er een mogelijkheid om Blue Monday en alle andere sombere dagen op te vrolijken!
Draai onze nieuwe CD “Flying to Ireland” en laat je meevoeren naar de sfeer van wandelingen in de ongerepte natuur, oude verhalen bij brandend turfvuur en gezellige pubs met traditionele Ierse tunes en ballades.


Nog niet in het bezit van deze CD?
Als je deze vandaag of morgen bestelt, dan hebt je hem nog vóór Blue Monday in je bezit.

Wij wensen je veel luisterplezier.
En een heel prettige maandag!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.