St. Patrick’s Day 17 maart & Irish Night 25 maart

Aanstaande vrijdag 17 maart is het weer St. Patrick’s Day! Blue Monday is van de partij bij een gezellig avondje muziek maken samen met andere muzikanten in Café De Vriendschap aan de Miening in Zoeterwoude. Aanvang 20.00 uur, toegang gratis!

Op zaterdagavond 25 maart is er weer de Irish Night in ’t Pleyn in Hazerswoude Rijndijk met medewerking van Fanfare Juliana uit Stompwijk die om 20.30 uur met Iers repertoire de openingsact verzorgt. Dan is er een optreden van Grieshog en als laatste een sessie waarbij ook Blue Monday zal aanschuiven. Het belooft weer een zeer muzikale en gezellige avond te worden! Toegang is gratis (fooienpot aanwezig), zaal open om 20.00 uur.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.